Mini Rock (instrumenten bespelen)

Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 17 december 2014

Voor wie:    Groep 3 t/m 5
Wanneer:    Woensdagmiddag van 12.45-13.45 of van 13:50-14:50
Kosten:       € 50 voor acht sessies
Waar:          OBS Benoordenhout, Dreibholzstraat 2 te Den Haag

Veel jonge kinderen vinden het te gek om eens op een ‘echt drumstel’ te slaan en op een echte elektrische gitaar te scheuren en te rocken achter de microfoon. Welk instrument vind ik nou het leukst?
Omdat jonge kinderen vaak wisselen van voorkeur voor een instrument laten wij de kinderen in deze workshop kennis maken met alle instrumenten uit een Rock- of Pop-band. Kinderen kunnen dan later makkelijker kiezen op welk instrument zij door willen gaan of lessen willen volgen. In iedere les spelen ze een keer op de elektrische gitaar,basgitaar, op een echt keyboard, op een echt drumstel en rock je achter een een echte microfoon. Ze studeren per band een pop of rocksong in, speciaal gemaakt voor jonge kinderen.

Opgeven
Als u wilt dat uw kind aan een activiteit mee doet, vult u het formulier hieronder dan in en stuur het op naar het aangegeven e-mailadres. Het aantal kinderen dat per activiteit mee kan doen is beperkt dus schrijft u snel in en betaal nadat u bericht heeft gekregen dat uw kind ook geplaatst is voor de activiteit.

Download: Deelnameformulier Mini Rock ronde okt 2014