Feestweek: opening OBS Benoordenhout!

710x200groep7_schoolreisIn de week van 10 t/m 14 november 2014 gaan we de school officieel openen. Dat laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan!

Nee, we maken er een heuse feestweek van. Hoe ziet die feestweek er dan uit?

Maandag 10 november 2014
Op deze dag wordt de ramp met het vliegtuig MH17 nationaal herdacht. We zullen dan geen grote feestelijkheden doen, maar we gaan wel allemaal in de school ontwerpen maken voor raamversieringen. Iedere klas op zijn eigen manier.

Dinsdag 11 november 2014
Op deze dag gaan we de ontwerpen echt maken. De ramen zullen er feestelijk uit gaan zien. Daarnaast zullen de kleuters ter ere van Sint Maarten om 17.30 uur de school rond gaan met hun zelfgemaakte lampionnen.

Woensdag 12 november 2014
Op deze ochtend hebben we spelletjesochtend. In alle klassen zullen spelletjes opgesteld staan waar de kinderen mee kunnen spelen. Daar zullen zeker een aantal Oud-Hollandse spelletjes bij zijn. Rond 11.30 uur zullen we met alle kinderen het schoolplein openen. Dat doen we tevens met de sponsors Johan Cruyff Foundation en de gemeente. We zullen dan het plein officieel een andere naam gaan geven ter ere van een oud collega. Ook zullen we het door de kinderen van de bovenbouw gemaakte feestlied samen zingen. ouders/verzorgers zijn hierbij van harte welkom.

Donderdag 13 november 2014
In de middag hebben we onze sponsorloop, u heeft hier eerder een formulier voor ontvangen, deze dient uiterlijk vandaag geretourneerd te worden aan de leerkracht. De kinderen van groep 1 t/m 4 lopen rondes op het schoolplein en de kinderen van groep 5 t/m 8 zullen rondes om het schoolgebouw lopen. Met de opbrengst zullen we het schoolplein verfraaien met mooie speelobjecten.

Vrijdag 14 november 2014
In de ochtend komt er een theatergezelschap op school die een voorstelling zal geven voor alle kinderen. Om 14.15 uur komt er een valkenier die veel zal vertellen over ons schoolsymbool; de uil. Hij zal een heel stel uilen meenemen. Dat zal ook op het schoolplein gebeuren. Om 14.55 uur zal de school officieel door de wethouder geopend worden. We gaan dat op een spectaculaire manier doen! Als u uw kind vroeg (14.15 uur) komt halen kunt u het zelf zien.

Komt u helpen tijdens de feestweek?
Voor veel van de activiteiten tijdens de feestweek hebben we hulp van ouders nodig. Denk hierbij aan:

• spelletjesochtend op woensdagochtend
  • sponsorloop op donderdagmiddag
  • fotograferen tijdens de opening van het schoolplein op woensdag 11:30 – 12:15
  • fotograferen tijdens de opening van het schoolgebouw met de valkenier op vrijdag 14:00 – 15:15

Geef u hiervoor aub op bij de leerkracht van uw kind.

Alvast bedankt!