Welkom in groep 1/2B!

Groep 1/2B heeft een fulltime leerkracht; juf Marjolein.
Door de vele aanmeldingen van nieuwe leerlingen en de extra ruimte die wij in ons nieuwe schoolgebouw hebben, hebben wij sinds het schooljaar 2014/2015 een derde kleutergroep kunnen inrichten. Ook van deze groep volgt snel een foto.

In groep 1/2 zitten kinderen in de leeftijd van 4, 5 en 6 jaar. Door de gemengde samenstelling kunnen de kinderen veel van elkaar leren en elkaar helpen.

Wat doen we allemaal in groep 1/2?
Om zich goed te kunnen ontwikkelen, is het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen. Wij besteden veel aandacht aan een fijne sfeer in de groep, waarin de kinderen zich gewaardeerd voelen en zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen.

In groep 1/2 leren de kinderen voornamelijk spelenderwijs. We werken met thema’s, waarbij er een aantal weken rond een bepaald onderwerp wordt gewerkt. Binnen een thema bieden wij uitdagende activiteiten aan op het gebied van taal, rekenen, creativiteit, muziek, dans, drama, spel en gym. Meer informatie over onze leermethoden vindt u op deze pagina.

Meer informatie over de kleuterklassen