Welkom in groep 6!

Groep 6 heeft twee leerkrachten; juf Marijke op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag en juf Carine op donderdag.

Wat doen we allemaal in groep 6?
Naast alle vakken die in de jaren ervoor aangeboden werden, wordt geschiedenis nu ook een belangrijk vak. Verder beginnen we in groep 6 met het vak Studievaardigheden. Hiervoor heeft de school dit jaar een nieuwe methode aangeschaft. Bij dit vak leren de kinderen hoe ze bijvoorbeeld grafieken moeten lezen en begrijpen. Erg belangrijk voor hun verdere schoolloopbaan en een belangrijk item bij de Cito-toetsen.

We krijgen nu elke week huiswerk. Soms moet je topografie, aardrijkskunde of geschiedenis leren. Of je moet tafels leren of thuis iets opzoeken of invullen. Verder besteden we tijd aan muziek, dans, drama tekenen, handvaardigheid, wereldoriëntatie, Engels, verkeer en gymnastiek. Meer informatie over onze leermethoden kunt u vinden op deze pagina.