Nieuwsbrief 10 oktober 2017

In deze nieuwsbrief: OR/MR avond, Kinderboekenweek, studiedagen, belangrijke data

OR/MR AVOND

Op dinsdag 10 oktober is de jaarlijkse OR/MR avond. Voorzitters van de OR en MR zullen op deze avond  een presentatie geven. Daarna zullen de leerkrachten diverse informatieve/ interactieve workshops geven die gericht zijn op het leren van de kinderen.

Programma: 10 oktober:

18.45 uur: Inloop

19.00 uur: Presentatie OR en MR (speellokaal)

19.30 uur: Workshops (diverse lokalen)

De workshops worden in verschillende lokalen gegeven. Er zijn workshops over het leren bij kleuters, de overgang van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs, de Kanjertraining, Mindfulness. Verder kun je bij onze intern begeleiding Saskia Boschloo terecht voor vragen over leerlingenzorg en passend onderwijs. Je hoeft je vooraf niet aan te melden, maar we verwachten gewoon alle ouders voor deze leuke avond.

KINDERBOEKENWEEK

Op woensdag 11 oktober is er voor alle leerlingen een voorstelling van toneelgroep Hussen in het speellokaal. De liedjes en teksten die er gezongen worden in de voorstelling, zijn te vinden op de website www.hussenkinderboekenweek.nl. Donderdag 12 oktober is alweer de laatste dag van de Kinderboekenweek. Alle ouders zijn om 8.30 uur van harte welkom om een kijkje in de klassen te nemen. Er wordt een modeshow gehouden.

STUDIEDAGEN

Vrijdag 13 oktober is er een studiedag voor het team. We hebben ons in de vorige studiemiddag bezig gehouden met signalering van leerlingen met een ontwikkelingsvoorsprong, het voeren van signaleringsgesprekken en het aansluiten op de onderwijsbehoeften van onze leerlingen. Vrijdag gaan we aan de slag met ons onderwijsaanbod en kijken we naar de mogelijkheden tot compacten en verrijken.

• dinsdag 10 oktober OR/MR avond
  • donderdag 12 oktober: 8.30 uur inloop/kijkje in de school: Kinderboekenweek