Nieuwsbrief 12 januari 2018

In deze nieuwsbrief:  betaling overblijf 2de termijn, nieuws leerlingenraad, belangrijke data

BETALING OVERBLIJF 2de TERMIJN

Hierbij een herinnering voor wie de 2de termijn van de overblijfkosten nog niet heeft betaald. Vriendelijk verzoek dit z.s.m. te doen. De 2de termijn bedraagt €120,- in januari. Het bedrag moet gestort worden op rekening NL78INGB0007234040 t.n.v.  DHS Benoordenhout onder vermelding van naam van kind(eren) en groep.

MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

Dinsdag 16 januari om 19.00 uur  a.s. is de volgende MR vergadering . Deze MR vergadering besteden we naast de vaste agendapunten (mededelingen, communicatie en veiligheid) tijd aan het beleidsdocument (meer) begaafdheid en de begroting van 2018. Alle ouders van de school zijn van harte welkom om bij de MR vergadering aan te sluiten. We stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt bij de voorzitter: Petra Hietbrink mr@obsbenoordenhout.nl

NIEUWS VAN DE LEERLINGENRAAD

Beste ouders of verzorgers,

Wij houden op school een tekenwedstrijd. Er worden allemaal leuke prijzen uitgegeven. De 8 groepen worden in 4 leeftijdsgroepen verdeeld. Ze moeten het in een doos voor 31 januari inleveren. En het thema is de toekomst. Uw kind moet niet vergeten om de naam op de tekening te schrijven.

• dinsdag 16 januari 19.00 uur: MR vergadering