Nieuwsbrief 13 april 2018

In deze nieuwsbrief: hoofdluis, sportdag, culturele avond, juffendag

HOOFDLUIS

Er is helaas hoofdluis geconstateerd bij meerdere leerlingen. Ouders zijn hierover geïnformeerd. Hoofdluis op een school kan snel leiden tot een epidemie en dus is goede preventie en snelle behandeling van hoofdluis geboden. Om hoofdluis uit te bannen is het essentieel dat wij als school en ouders samenwerken. Wij verzoeken u vriendelijk, doch dringend om uw kind(eren) op hoofdluis te controleren en indien nodig tot behandeling over te gaan en dit te melden bij de groepsleerkracht.

SPORTDAG

Vrijdag 20 april is de Koningsspelen sportdag voor groep 3 t/m 8 en de spelletjesochtend voor de kleuters. Fijn dat er weer zoveel ouders zijn die komen helpen. Juf Jacqueline heeft een brief gestuurd met alle informatie. We zijn alleen nog op zoek naar een ouder met een busje die een springkussen kan vervoeren van terrein van de sportdag naar het schoolplein en weer terug (om 8.30 uur en om 14.00 uur). Je kunt je hiervoor aanmelden bij juf Jacqueline heeg.jae@gmail.com

Denk eraan dat kinderen wel gewoon een 10 uurtje en lunch moeten meenemen.

CULTURELE AVOND

Dinsdag 24 april is om 18.30 uur de culturele avond voor alle leerlingen en ouders in de aula van het Maerlant. Inloop vanaf 18.15 uur. Dit jaar is het thema THEATER. We hebben afgelopen periode in de hele school erg leuke en inspirerende theater workshops gehad. Alle groepen zullen dus samen laten zien waar ze afgelopen periode aan gewerkt hebben. Daardoor is er dit schooljaar geen ruimte voor individuele optredens. Wel zullen 2 leerlingen uit groep 8 de presentatie van de avond op zich nemen. We kijken ernaar uit!

JUFFENDAG

Op de jaarkalender staat 23 mei de juffendag gepland. Doordat er dan een drukke periode is voor bepaalde groepen hebben we ervoor gekozen deze dag te verplaatsen naar 6 juni.

• Vrijdag 20 april sportdag Koningsspelen groep 3 t/m 8 en spelletjesochtend groepen 1-2.
  • Dinsdag 24 april 18.30 uur: Culturele avond in Maerlant aula.
  • Vrijdag 27 april: Koningsdag: alle leerlingen VRIJ!
  • Maandag 30 april tot en met vrijdag 11 mei: MEIVAKANTIE.