Nieuwsbrief 16 december 2016

In deze nieuwsbrief: Kerstdiner, OR-kerstborrel, CPC-loop, MR, belangrijke data

KERSTDINER

Woensdag 21 december a.s. vieren we met alle kinderen het kerstdiner. Alle leerkrachten hebben een intekenlijst voor de benodigde hapjes/drankjes enz. per groep voor de ouders. Om 17.15 uur gaat de deur open. Het kerstdiner duurt van 17.30-18.30 uur.

OR-KERSTBORREL VOOR OUDERS

Tijdens het kerstdiner (van 17.30-18.30 uur) is er een kerstborrel op het schoolplein voor alle ouders, georganiseerd door de oudervereniging. Door de oudervereniging wordt er glühwein, snert en broodjes worst aangeboden.

Het zou erg fijn zijn als jullie als ouders ook iets lekkers meenemen voor bij deze borrel.

Verder zoeken we nog een paar ouders die willen helpen bij het opbouwen (16.30 uur) of bij het bemensen van een kraampje (17.30-18.00 uur of 18.00 uur -18.30 uur) of opruimen (18.30 uur). Je kunt je hiervoor opgeven via directie@obsbenoordenhout.nl of op de lijst die bij de ingang van de school hangt. Vele handen maken licht werk en fijn als we elkaar hierbij kunnen afwisselen!

CPC-LOOP 2017

Op zondag 12 maart 2017 wordt de City-Pier-City loop (CPC) rond het Malieveld gehouden. Inmiddels hebben al veel leerlingen zich aangemeld. We gaan dus zeker meedoen.  Wil je ook meedoen? Meld je dan aan: mlmnoesen@gmail.com ovv: voornaam + achternaam kind, groep kind en naam van begeleider.

MR dinsdag 10 januari

Dinsdag 10 januari is de volgende MR vergadering om 19.00 uur. Tijdens deze vergadering zullen we naast de vaste agendapunten (notulen, mededelingen voorzitter/directie, ingekomen post en rondvraag)de volgende onderwerpen bespreken: overblijf, verkiezingen MR-lid oudergeleding. Alle ouders van de school zijn van harte welkom om bij de MR vergadering aan te sluiten. We stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt bij de voorzitter: Mariëlle van der Keur (mr@obsbenoordenhout.nl)

woensdag 21  december: 17.30- 18.30 uur, kerstdiner voor alle kinderen en kerstborrel op schoolplein voor alle ouders.

vrijdag 23 december: alle leerlingen om 12.00 uur vrij.

maandag 26 december t/m vrijdag 6 januari: kerstvakantie

maandag 9 januari: weer naar school