Nieuwsbrief 16 februari 2018

In deze nieuwsbrief:  betaling overblijf 2de termijn, medezeggenschapsraad, rapportgesprekken

BETALING OVERBLIJF 2de TERMIJN

Hierbij een herinnering voor wie de 2de termijn van de overblijfkosten nog niet heeft betaald. Vriendelijk verzoek dit z.s.m. te doen. De 2de termijn bedraagt €120,- in januari. Het bedrag moet gestort worden op rekening NL78INGB0007234040 t.n.v.  DHS Benoordenhout onder vermelding van naam van kind(eren) en groep.

MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

Dinsdag 20 februari om 19.00 uur  a.s. is de volgende MR vergadering . Deze MR vergadering besteden we naast de vaste agendapunten (mededelingen, communicatie en veiligheid) tijd aan het beleidsdocument (meer) begaafdheid en de begroting van 2018. Alle ouders van de school zijn van harte welkom om bij de MR vergadering aan te sluiten. We stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt bij de voorzitter: Petra Hietbrink mr@obsbenoordenhout.nl

RAPPORTGESPREKKEN 7 en 8 MAART

De ouders van leerlingen uit groep 1 worden uitgenodigd voor een gesprek over de schoolontwikkelingen, deze leerlingen ontvangen geen rapport. De rapportgesprekken zijn er voor leerlingen van groep 2 en groep 4 t/m 8. De rapportgesprekken voor groep 3 zijn (in verband met de uitslag van het derde groepsonderzoek) 23,26 en 27 maart.

Het is mogelijk het rapport 10 minuten voor het gesprek in te zien. Het rapport wordt op een tafeltje buiten de klas door de leerkracht neergelegd.

• 20 februari 19.00 uur MR vergadering
  • 23 februari: studiedag: alle leerlingen vrij