Nieuwsbrief 22 januari 2016

header_nieuwsbriefIn deze nieuwsbrief: ouderbijdrage; personeelsinformatie; overblijf; CPC

OUDERBIJDRAGE

Vanuit de oudervereniging het verzoek, indien u nog niet betaald hebt, de vrijwillige ouderbijdrage  alsnog te betalen. De vrijwillige ouderbijdrage is bedoeld ter financiering van al die bijzondere dingen die het voor de kinderen extra leuk en leerzaam maken op school. Te denken valt aan de verschillende vieringen (Sinterklaas, Kerst, Pasen) maar ook aan extra lessen door een muziekmeester of een schilder. Ook wordt hiermee een deel van de (reis)kosten voor culturele vorming bekostigd. Dit zijn uitgaven die voor alle kinderen gemaakt worden.
De bijdrage van € 75,00 per jaar per kind kunt u -bij voorkeur aan het begin van het schooljaar- overmaken op rekening NL35INGB0007210564 t.n.v. Oudervereniging OBS Benoordenhout te Den Haag onder vermelding van de naam en groep van uw kind(eren).

PERSONEELSINFORMATIE

Helaas zijn er op school 2 zieke leerkrachten. Juf Michele is herstellende na een operatie en geeft daardoor minder les in groep 3. Gelukkig kan ze een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Haar herstel verloopt voorspoedig. Juf Hilje is door persoonlijke omstandigheden al langer weg uit groep 6. Ook zij zal komende periode re-integreren op school. Natuurlijk proberen we de vervanging zo goed mogelijk in te vullen met zoveel mogelijk dezelfde leerkrachten. Helaas was dit niet altijd mogelijk, wij hebben hier aandacht voor. Als u vragen heeft over de groepen neem dan contact op met de directie.

OVERBLIJF

In de vorige nieuwsbrief stond per abuis het verzoek tot betalen van €123,-  voor de ouders die gebruik maken van gespreide betaling van de overblijf. Het juiste bedrag is €120,-.

Het verzoek om z.s.m. het bedrag van over te maken op NL78 INGB 0007234040 t.n.v. OBS Benoordenhout te Den Haag onder vermelding van: overblijf+ naam kind(eren).

CPC

Op 6 maart vindt de CPC loop weer plaats. Er hebben zich 40 leerlingen ingeschreven. GEWELDIG er zoveel leerlingen meedoen aan dit sportieve evenement.

5 februari warme truiendag

3 maart: Ouderavond over de Kanjertraining.

Zet alvast in de agenda, in de volgende nieuwsbrief meer informatie!