Nieuwsbrief 24 mei 2016

In deze nieuwsbrief: personeelsinformatie, groepsindeling schooljaar 2016-2017, schoolfotograaf, culturele avond, hoofdluis, belangrijke data

PERSONEELSINFORMATIE

In verband met bezuinigingen hebben we, in goed overleg met de MR, er voor gekozen de uren voor conciërgetaken te verminderen. Dit betekent dat Johan nog maar 2 dagen per week bij ons op school werkt. Voorlopig is dit op maandag en vrijdag. We zorgen binnen het team dat we met elkaar zo goed mogelijk zijn taken op de overige dagen overnemen. Graag uw begrip als we hierdoor soms wat moeilijker telefonisch bereikbaar zijn. Absenten kunt u ook altijd via de mail rechtstreeks aan de leerkrachten doorgeven.

Juf Hilje neemt per 1 juni a.s. afscheid van onze school. Een verlies voor ons en onze leerlingen, maar een aanwinst voor de woonzorggroep die zij gaat begeleiden. We wensen haar alvast veel succes in haar nieuwe baan! Voor groep 1-2B betekent dit dat tot de zomervakantie Mariska Schrage, naast juf Marjolein, in deze groep zal lesgeven op donderdag en vrijdag. Na de zomervakantie komt een ervaren en excellente collega van een andere school van De Haagse Scholen ons team versterken.

GROEPSINDELING SCHOOLJAAR 2016-2017

Voor het komend schooljaar is de groepsindeling bekend.  Hierbij het overzicht:

Groep Leerkracht Dagen
1/2A Jacqueline de Vrij Maandag t/m vrijdag
1/2B Marjolein Spithoven Maandag-dinsdag-woensdag
1/2B Nieuwe collega Donderdag-vrijdag
1/2C Pauline Eleveld Maandag t/m vrijdag
3 Michèle van der Laan Maandag t/m vrijdag
4 Malou von Baumhauer Maandag t/m vrijdag
5 Salena Warmenhoven Maandag t/m vrijdag
6 Mirjam Nelck Maandag-dinsdag-woensdag
6 Warisha Matai Donderdag-vrijdag
7 Warisha Matai Maandag
7 Marijke Enninga Dinsdag t/m vrijdag
8 Marlijn van Dijk Maandag-donderdag-vrijdag
8 Idelette Jol Dinsdag-woensdag

SCHOOLFOTOGRAAF

Maandag 30 en dinsdag 31 mei komt de schoolfotograaf.  Op deze dagen worden de individuele foto’s, groepsfoto’s en broertjes en zusjes foto’s gemaakt.

CULTURELE AVOND

Zoals inmiddels bekend, is deze feestelijke avond op 9 juni a.s. vanaf 18.30 uur in de aula van het Maerlant. In alle groepen wordt al druk geoefend om u zo een geweldige avond te bezorgen. De leerlingen van groepen 1-2 mogen (als ouders dat willen) op 10 juni een uurtje later op school komen. De leerkrachten zijn er natuurlijk gewoon, dus je bent ook om half 9 welkom!

HOOFDLUIS

Alle groepen zijn gecontroleerd op hoofdluis. Gelukkig zijn de meeste groepen nu luizenvrij, fijn! In de groepen waar hoofdluis is geconstateerd, wordt deze week een hercontrole gehouden en zal de leerkracht u, indien nodig, informeren.

• Donderdag 26 mei: groepen 1 t/m 7 schoolreis tot 16.00 uur
  • Vrijdag 27 mei: Studiedag: alle leerlingen VRIJ!
  • Maandag 30 en dinsdag 31 mei: schoolfotograaf
  • Maandag 6 juni: start CITO toetsen groepen 2 t/m 7
  • Maandag 6 juni t/m 10 juni: werkweek groep 8
  • Donderdag 9 juni: 18.30 uur Culturele avond in de aula van het Maerlant voor alle leerlingen en ouders.