Nieuwsbrief 27 oktober 2017

In deze nieuwsbrief: OR/MR avond, vrijwillige ouderbijdrage, betaling overblijf, belangrijke data

OR/MR AVOND

Op dinsdag 10 oktober was de jaarlijkse OR/MR avond. Voorzitters van de OR en MR hebben op deze avond  een presentatie gegeven. In de bijlage vinden jullie het financiële jaaroverzicht van de OR.

Daarna waren er workshops over rekenen (met sprongen vooruit), het leren van kleuters, de overgang naar het voortgezet onderwijs, kanjertraining en mindfulness. De opkomst was weer zeer groot, erg leuk om te zien dat zo veel ouders betrokken zijn bij het reilen en zeilen van de school.

OUDERBIJDRAGE SCHOOLJAAR 2017-2018

Vanuit de oudervereniging het verzoek, de vrijwillige ouderbijdrage te betalen. De vrijwillige ouderbijdrage is bedoeld ter financiering van al die bijzondere dingen die het voor de kinderen extra leuk en leerzaam maken op school. Te denken valt aan de verschillende vieringen (Sinterklaas, Kerst, Pasen) maar ook aan extra lessen door een muziek juf of een schilder. Ook wordt hiermee een deel van de (reis)kosten voor culturele vorming bekostigd. Dit zijn uitgaven die voor alle kinderen gemaakt worden.
De bijdrage van € 75,00 per jaar per kind kunt overmaken op rekening NL35INGB0007210564 t.n.v. Oudervereniging OBS Benoordenhout te Den Haag onder vermelding van de naam en groep van uw kind(eren).

Nieuw is de mogelijkheid om te betalen door middel van een eenmalige automatische incasso. Het formulier in bijlage. Dit formulier kan op de PC worden ingevuld en teruggemaild, naar het nieuwe mailadres van de OR: or@obsbenoordenhout.nl . Ondertekening kan op het formulier, bijvoorbeeld met behulp van MS Paint of door middel van een begeleidend mailtje. Jullie mogen het formulier uiteraard ook printen en inleveren bij de administratie van de school.

Het blijft uiteraard ook mogelijk om zelf een overboeking te doen. In beide gevallen graag onder vermelding van de naam van het kind en de groep (staat ook vermeld op het incassoformulier).

Voor vragen kun je terecht bij Mark Drabbe (penningmeester OR) or@obsbenoordenhout.nl

HERINNERING BETALING OVERBLIJF

We hebben nog niet van alle ouders de betaling van de overblijf ontvangen. Deze herinnering geldt dus alleen als er nog niet betaald is.

Hierbij het verzoek tot betaling van de overblijfkosten als uw kind gebruik maakt van de overblijf. Vriendelijk verzoek ik dit z.s.m. te doen. De kosten voor deze overblijf bedragen € 245,– per jaar per kind. Dit bedrag kan in twee termijnen betaald worden. De eerste termijn (€ 125,–) in september, de tweede (€120,–) in januari. Het bedrag moet gestort worden op rekening NL78INGB0007234040 t.n.v.  DHS Benoordenhout onder vermelding van naam van kind(eren) en groep.

Als u geen gebruik maakt van de overblijf wilt u dit dan doorgeven aan de administratie? U kunt dit doorgeven aan Veronique Frowein via administratie@obsbenoordenhout.nl.

• 7 november 19.00 uur: MR vergadering
  • 22 november: 10-minuten gesprekken