Nieuwsbrief 29 september 2017

In deze nieuwsbrief: OR/MR avond, leerlingenraad, schoolmaatschappelijk werk, belangrijke data

OR/MR AVOND

Op dinsdag 10 oktober is de jaarlijkse OR/MR avond. Voorzitters van de OR en MR zullen op deze avond  een presentatie geven. Daarna zullen de leerkrachten diverse informatieve/ interactieve workshops geven die gericht zijn op het leren van de kinderen. Inhoudelijke informatie volgt nog. Maar houd deze avond alvast vrij.

LEERLINGENRAAD

Op 20 september hebben de verkiezingen van de leerlingenraad plaatsgevonden. Nieuwe leden van de leerlingenraad zijn:

• Elin van ‘t Wel en Sanne Zuijdgeest uit groep 4.
  • Oden Hankins en Linde Smit uit groep 5
  • Kianna  Teixeira Fernandes en Emilia Ramanoop uit groep 6
  • Isabella Baggerman en Boudewijn Nijman uit groep 7
  • Lars Drabbe en Finn Padding uit groep 8

SCHOOLMAATSCHAPPELIJK WERK

Esmé Sprenger Onze nieuwe schoolmaatschappelijk werker stelt zich hier even voor.

Mijn naam is Esmé Sprenger en ik ben de nieuwe schoolmaatschappelijk werker (SMW-er) op OBS Benoordenhout. Ik ben de vervanger van Ingrid Gopal. Op vrijdagochtend ben ik aanwezig op OBS Benoordenhout. Hiernaast ben ik ook nog werkzaam op twee andere scholen in Den Haag. Zelf ben ik woonachtig in Wateringen met mijn gezin. In de bijlage vind je meer gegevens van mij en bij wat voor soort vragen ik kan helpen. In de school hangen ook flyers met mijn gegevens. Ik hoop dit schooljaar veel kinderen (en ouders) te kunnen helpen!

• donderdag 5 oktober: stakingsdag (school is gesloten)
  • dinsdag 10 oktober OR/MR avond
  • vrijdag 13 oktober: studiedag school gesloten