Nieuwsbrief 31 augustus 2018

In deze nieuwsbrief: informatie avond, staking, gym, vakantiepas

INFORMATIE AVOND

Op dinsdag 4 september is de informatie avond voor alle ouders. Het programma ziet er als volgt uit:

18.45 uur: inloop

19.00 uur: groep 1 t/m 4

19.45 uur: pauze

20.00 uur: groep 5 t/m 8

STAKING

Op woensdag 12 september a.s. wordt er gestaakt in de provincies Zuid Holland en Zeeland. Dat betekent concreet dat OBS Benoordenhout op deze dag helemaal gesloten zal zijn. Als het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit, neem dan direct contact op met de schooldirectie, zodat we de mogelijkheden voor deze dag met elkaar kunnen bespreken. De onderwijsbond en de leraren willen hiermee een beroep doen op de politiek om nog meer te investeren in onderwijs en specifiek om de salariskloof tussen primair en voortgezet onderwijs verder te dichten. Wij hopen te mogen rekenen op uw begrip.

GYM

Groepen 3 en 5 gymmen alleen op vrijdag. De groepen 4,6,7,8 gymmen op dinsdag en vrijdag. Op vrijdag maken we gebruik van de Paschalis zaal. (Bisschopstraat 3). Op dinsdagochtend maken we gebruik van de gymzaal van de Oranje Nassau school (Weissenbruchstraat 119).

Groep 3 heeft op woensdag extra gym in de speelzaal van de meesters van Dino sport en groep 5 heeft op dinsdagmiddag zwemles.

VAKANTIEPAS

Hebben jullie gebruik gemaakt van de Vakantiepas? Vul dan een kort vragenformulier in op de website VakantiePas.nl.  Want met jullie mening en ideeën kunnen ze volgend jaar een nog betere Vakantiepas maken! Bovendien verloten ze onder de inzenders 3 keer een weekend in de natuur voor 5 personen en 3 keer 4 vrijkaartjes voor Duinrell. Bij de Vakantiepas zijn ze nu bezig om een leuk activiteitenaanbod samen te stellen voor de herfstvakantie. Alle basisschoolkinderen kunnen gratis lid worden op www.vakantiepas.nl. Twee weken vóór elke schoolvakantie krijgt u een e-mail met kortingsbonnen en een link naar de website met alle activiteiten.

• dinsdag 4 september: informatie avond
  • dinsdag 11 september: 19.00 uur MR vergadering
  • woensdag 12 september: stakingsdag: de school is gesloten
  • vrijdag 14 september: geen gym (Paschalis gymzaal niet beschikbaar)