Nieuwsbrief 7 januari 2016

header_nieuwsbrief
In deze nieuwsbrief: nieuwe directeur; overblijf; CPC

NIEUWE DIRECTEUR

Even voorstellen:

Mijn naam is Annelies van Eijk en ik ben de nieuwe directeur van OBS Benoordenhout. Afgelopen maandag , 4 januari , ben ik warm welkom geheten door leerlingen, ouders en het team. Dank hiervoor.

Voor de kerstvakantie heeft Berend gezorgd voor een goede overdracht. Ik heb ruime ervaring binnen het openbaar onderwijs in Den Haag.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.  U kunt contact opnemen via het algemene nummer van de school of via directie@obsbenoordenhout.nl . Ook kunt u natuurlijk persoonlijk langskomen voor een vraag of kennismaking.

PERSONEELSINFORMATIE

Na haar ouderschapsverlof is juf Marlijn deze week weer begonnen in groep 8. Welkom terug. Juf Marlijn werkt op maandag, donderdag en vrijdag. Volgende week zal zij er de hele week zijn omdat juf Idelette verlof heeft.

Ook juf Marjolein komt weer terug na haar verlof. Zij start woensdag de 13de weer in groep 1/2B en werkt dan maandag, dinsdag en woensdag. Ook voor haar, welkom weer op school. Juf Salena zal dan ook weer les gaan geven aan groep 5 op maandag, groep 4 op dinsdag en woensdag en groep 1/2B op donderdag en vrijdag.

Vanwege het aflopen van de zwangerschapsvervangingen nemen we dinsdag afscheid van juf Genevieve. Dank voor de geweldige inzet en we hopen haar nog bij ons terug te zien.

OVERBLIJF

Voor de ouders die gebruik maken van gespreide betaling van de overblijf het verzoek om z.s.m. het bedrag van €123,- over te maken op NL78 INGB 0007234040 t.n.v. OBS Benoordenhout te Den Haag onder vermelding van: overblijf+ naam kind(eren).

CPC

Op 6 maart vindt de CPC loop weer plaats. De ouderraad zal komende week meer informatie geven over het inschrijven.

-Vanaf 11 januari: afname CITO toetsen groep 8

-vanaf 18 januari: afname CITO toetsen groep 2 t/m 7

– 10 februari: studiedag: alle leerlingen VRIJ!