Nieuwsbrief 9 maart 2018

In deze nieuwsbrief:  theater-project, ouderraad, verlof 4 jarigen

THEATER PROJECT

Maandag 12 maart om 8.30 uur zal de opening van project theater van start gaan op het schoolplein. Alle ouders, kinderen en andere belangstellenden zijn van harte welkom om dit te beleven.

Het is de bedoeling dat ouders op het schoolplein op het achterste gedeelte staan en de groepen op de daarvoor aangegeven plaatsen.

De leerkrachten zullen komende periode begeleid worden door Lisette van Gemert, theaterdocent en poppenspeelster. Zij is werkzaam bij het Koorenhuis en zij zal de leerlingen en leerkrachten workshops gaan geven in het thema ‘Onze stad’ van Cultuur op zijn Haags. Ook zullen de leerkrachten met de leerlingen tijdens de lessen aan de slag gaan op het gebied van theater. Op 12,14,19 en 21 maart zullen er in alle groepen workshops gegeven worden.

Als afsluiting van het project kunnen ouders de leerlingen zien tijdens de culturele avond op dinsdagavond  24 april in het Maerlant Lyceum.

OUDERRAAD en OUDERBIJDRAGE

Inmiddels hebben al veel ouders de vrijwillige ouderbijdrage betaald. Als dit wellicht toch aan jullie aandacht is ontsnapt: de bijdrage van € 75,00 per jaar per kind kunt u overmaken op rekening NL35INGB0007210564 t.n.v. Oudervereniging OBS Benoordenhout te Den Haag onder vermelding van de naam en groep van uw kind(eren). Als u wilt controleren of u wel al betaald heeft, dan kunt u een mailtje sturen naar or@obsbenoordenhout.nl

VERLOF 4 JARIGEN

We verzoeken ouders van kinderen die 4 jaar zijn bij een verzoek voor verlof ons verlofformulier te gebruiken. Dit is te vinden op de website van de school of verkrijgbaar bij de administratie. Toestemming wordt in deze verleend maar dan is zowel de directie als de administratie op de hoogte.

• maandag 12 maart: 8.30 uur opening project Theater op schoolplein
  • dinsdag 27 maart: 19.00 uur: MR vergadering