Nieuwsflits 8 december

Beste ouders/verzorgers,

Even uw aandacht voor drie dingen.

1. Volgende week woensdag vieren we kerstfeest op school.
    Het is dan de bedoeling dat uw kind om 17.30 uur in de klas zit. De deur zal 10 minuten eerder open gaan. De kinderen kunnen dan rustig naar binnen en de ouders kunnen de hapjes in de klas zetten. Voor de ouders is er gelegenheid om tijdens het diner op het schoolplein een warm glaasje te drinken. We zullen proberen om het plein ook nog een beetje te verwarmen. Om 18.30 uur is het diner klaar en gaan de kinderen weer naar huis.
    Op donderdag 18 december mogen de kinderen een uur later komen. De leerkrachten zijn gewoon vanaf 8.20 uur in de klas.
  2. De vrijdag voor de vakantie hebben de kinderen gewoon de hele dag school.
  3. Morgen starten we met de kerstkaartenactie. Alle kinderen die een tekening gemaakt hebben, krijgen morgen 1 setje mee naar huis om te laten zien aan de potentiële kopers. We hopen dat er veel setjes verkocht gaan worden. Een setje kost € 6,–. Daarvoor krijgt u per setje 8 door het kind zelf getekende kerstkaarten. Voor de school levert het €2,– per setje op. Ieder kind heeft in principe nu 8 setjes om te verkopen. Dat kan dus €16,– per kind opleveren voor de school. Wij hopen natuurlijk dat alle 8 beschikbare setjes verkocht gaan worden. Voor de echte enthousiaste verkopers kunnen zelfs nog setjes bijbesteld worden.

Deze actie, gekoppeld aan de sponsorloop, zal zeker een Nestschommel op het plein op gaan leveren. Als het succesvol verloopt, zou er wellicht ook een duikelrek bij kunnen komen. Dat zou toch prachtig zijn!

Met vriendelijke groet,

Berend Plant, Directeur