Op tijd komen

Zo af en toe moeten we weer even wakker geschud worden. De laatste tijd komen er weer te veel  kinderen te laat. Met name in de kleuterbouw is dat erg storend. Ouders komen met kind en tassen na half negen de klas binnen terwijl de juf om half negen moet beginnen met de les.

Wij willen niet dat de lessen verstoord worden. We spreken daarom af dat, als het half negen is geweest, de ouders de kinderen die te laat zijn bij de klas afzetten en niet meer naar binnen komen. Het kind neemt zelf zijn spullen mee.

Veel beter is het natuurlijk om op tijd te zijn. Dan kan je nog even gezellig met je kind mee de klas in. Om 08.30 uur moeten de ouders echter wel echt de klas uit, want dan gaat de les beginnen.

Volgende week krijgen we wederom controle van de leerplichtambtenaar.