De feestweek is inmiddels weer achter de rug. Vanuit ons perspectief zijn we heel tevreden over hoe alles verlopen is. In de klassen waren prachtige uilen gemaakt. We hebben een heel gezellige spelletjesochtend gehouden waarbij we gelukkig ook voldoende hulp van ouders hadden. Vervolgens hebben we gezamenlijk het schoolplein omgedoopt tot juf Irisplein. Deze feestelijke bijeenkomst werd besloten met een heerlijk stukje pizza dat gratis werd aangeboden door restaurant La Luna.

Donderdag hebben alle kinderen zich de benen uit hun lijf gelopen om zoveel mogelijk geld voor het schoolplein te verzamelen. Hoe dat eruit ziet, kunt u zien op de foto’s op de website.
De opbrengst van de sponsorloop is ruim €3.500,– Fantastisch!!

Tenslotte was vrijdag de slotdag van de feestweek en de dag van de officiële opening door de wethouder. In de ochtend was daar eerst nog een leuke theatervoorstelling in de gymzaal van Paschalis. Het hoogtepunt was toch in de middag de uilenshow op het schoolplein. Indrukwekkend voor de kinderen maar zeker ook voor de volwassenen. Voor mij persoonlijk was het wel geweldig om zo’n grote uil op je af te zien vliegen en dan heel zacht op je arm geland te krijgen. Ik heb dat beeld nog wel een paar keer in gedachten terug gezien.

Met de sleutel die de uil meenam, is uiteindelijk de school geopend en daar hebben we binnen samen met de genodigden een drankje op gedronken. Daarmee werd de feestweek besloten en was onze nieuwe school, waar we toch allemaal erg trots op zijn, geopend. Dank aan de ouders die geholpen hebben bij de activiteiten; dank aan de sponsors die een bijdrage hebben geleverd voor het schoolplein; dank aan iedereen die een bijdrage geleverd heeft aan de organisatie van deze feestweek.