Uw logo of naam op ons sponsorbord

Beste ouders/verzorgers en andere belanghebbenden,

Onlangs is bij OBS Benoordenhout een Schoolplein14 gerealiseerd. Aan dit fantastische initiatief hebben de Johan Cruyff Foundation en de gemeente Den Haag een grote financiële bijdrage gedaan voor onze school.

De school moet zelf echter nog steeds € 2.000,– bijdragen. Graag vragen wij u om een financiële bijdrage om ons te helpen dit bedrag bij elkaar te brengen.

Wat doen wij met het geld?
Met het geld wat binnenkomt willen we eerst het resterende bedrag bij elkaar krijgen voor ons Schoolplein14. Daarnaast hebben we nog veel geld nodig om leuke dingen aan te schaffen voor onze leerlingen. Denk hierbij aan mooie speeltoestellen op het schoolplein en mooie sportshirts.

Wat kunt u doen?
U kunt uw bijdrage overmaken naar de schoolrekening IBAN NL06INGB0002612510 t.n.v. OBS Benoordenhout te Den Haag onder vermelding van “bijdrage schoolplein”. Iedere bijdrage, groot en klein, is heel welkom.

Wat u ervoor terug krijgt
De Johan Cruyff Foundation zorgt voor een mooi sponsorbord in onze school, waarop de bedrijven en personen vernoemd kunnen worden die bijdragen aan ons schoolplein. Personen en bedrijven die een bijdrage overmaken vanaf € 250, worden met hun naam of logo vereeuwigd op het sponsorbord in de school.

Om uw naam/logo op het sponsorbord te realiseren dient uw bijdrage voor 24 oktober a.s. binnen te zijn en mailt u uw naam of logo (in JPG en EPS formaat) naar directie@obsbenoordenhout o.v.v. “sponsorbord”.

En wellicht het belangrijkste wat we ervoor terug krijgen? Blije leerlingen die al hun energie kwijt kunnen op hun schoolplein.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,

Berend Plant, Directeur