Verslag opening schoolplein

Al de hele week is het feestweek op school ten behoeve van de opening van onze nieuwe school.

Op woensdag 12 november werd ons schoolplein geopend.

Meester Berend ging speechen en bedankte Mariëlle Hoogland, die namens de Johan Cruyff Foundation aanwezig was, voor het mooie Schoolplein14 dat is aangelegd en waar de kinderen naar hartelust op kunnen sporten en spelen.

Daarna was het de beurt aan juf Iris, die maar liefst 43 jaar in het Haagse onderwijs heeft gezeten (waarvan 41 jaar op OBS Benoordenhout). Zij mocht het “juf Iris plein” onthullen. Haar naam zal voor altijd verbonden blijven aan onze school.

Om de opening van het schoolplein nog meer kracht bij te zetten zongen en dansten de leerlingen en de leerkracht en meester Berend op een zelfgeschreven lied op de melodie van Happy. Daarna was er voor iedereen Pizza, met dank aan La Luna pizzeria.