Félix en Romy: topsporters op school

Juni 2013
In Félix en Romy hebben we een paar topsporters op school!
En ze zitten ook nog allebei in groep 6!

Félix
Om te beginnen Felix, hij doet aan stijldansen en dat is echt een topsport te noemen. Er moet heel veel getraind en geoefend worden en de lichamelijke conditie is hierbij van groot belang. Felix is onlangs samen met zijn (vaste) partner, Amelie, kampioen van de Benelux geworden! Een filmpje van het paar is te vinden op YouTube.

Felix neemt deel aan het trainingskamp ‘”Ambition”2016, hiervan is de bedoeling dat hij Nederland weer aan de top brengt met stijldansen, hij is volgend jaar junior en wij wensen hem veel succes met zijn training en talent.

Romy
En verder hebben we de jeugdkampioene van Nederland in het turnen: Romy.
Romy turnt in de 2e divisie. Om zich te plaatsten voor het NK heeft ze eerst een voorwedstrijd geturnd (goud) daarna een kwart finale (goud) toen een halve finale (zilver). Intussen is ze ook nog kampioen van Zuid-Holland geworden en heeft ze twee losse toernooien ook nog gewonnen.

Op het NK waren de beste 36 meisjes over en hier is ze wederom 1e geworden en daarmee Bondskampioen ofwel beste turnstertje van de 2e divisie pupil 1 van Nederland! Hierdoor is ze gepromoveerd naar de 1e divisie. Haar trainster ziet zoveel talent in haar dat ze op proef mag in de ere (ook wel talenten) divisie!