• Kleinschalige kwaliteitsschool

  met persoonlijke aandacht voor ieder kind

 • Waar we allemaal

  onszelf kunnen zijn

 • Met respect

  voor elkaar

 • Waar we trots zijn

  op onze school en op elkaar

 • Waar we elkaar helpen

  want samen kunnen we meer

 • Waar we het beste

  uit onszelf kunnen halen

Welkom bij Openbare Basisschool Benoordenhout

Openbare Basisschool Benoordenhout is een kleinschalige kwaliteitsschool in de wijk Benoordenhout in Den Haag.

Wij geloven dat een gelukkig kind, een gemotiveerd kind is. En alleen een gemotiveerd kind kan zich optimaal ontplooien en het beste uit zichzelf halen. Wij faciliteren dit met een veilige en positieve omgeving, goede lesmaterialen, de modernste lesmethoden en uiterst gemotiveerde en vakbekwame leerkrachten die oog hebben voor ieder kind. Want wij zijn ervan overtuigd dat het sociale element op school is net zo belangrijk is als goed onderwijs. En dat blijkt uit de voortreffelijke resultaten van onze leerlingen.

Agenda

Wat ouders/verzorgers vinden

Een kleine school in de buurt, waar we ons gelijk welkom voelden. Onze zoon gaat er elke dag met veel plezier heen. Binnenkort begint onze dochter ook. Ze heeft er nu al veel zin in.

In my experience this is a high quality school where friendliness is all around. The children benefit from a very diverse range of lessons, eg. English classes from group 1, plenty of cultural and sporting activities in addition to the “normal” offer etc. And most important: my children love it here. I am very happy they attend this school.

Mijn dochter vindt het erg leuk op de OBS Benoordenhout. Ze gaat elke dag met veel plezier naar school. Het nieuwe schoolgebouw is fantastisch en biedt veel ruimte voor extra activiteiten naast het gewone aanbod. Ook de leerkrachten zijn erg toegankelijk, je kunt ze altijd benaderen voor een vraag.

Ik vind OBS Benoordenhout een fijne kleine school die aandacht geeft aan de individuele ontwikkeling van leerlingen. Waar extra aandacht nodig is, wordt dit vroegtijdig gesignaleerd en opgepakt. Waar meer uitdaging nodig is biedt de school dit ook. Een mooie basis voor een fijne schooltijd voor ieder kind. En het belangrijkste: onze 2 kinderen gaan met veel plezier naar school!

Vrienden van OBS Benoordenhout