Campagne “Kom je ook bij ons op school?”

22 ouders/verzorgers en kinderen die samen 11.000 folders bezorgen in de wijken Benoordenhout en Bezuidenhout. Dit wordt een unicum waar wij trots op mogen zijn. De folders moeten worden bezorgd in de week van 18 mei. U ontvangt ruim van te voren een bevestiging, de wijk indeling en de folders. De inspanning zal per ouder/kind paar ca. 1 a 1,5 uur in beslag nemen. De groep die zorgt voor de bezorging van de meeste folders, wint de allereerste orginele – door de kinderen zelf samen te stellen – handgemaakte OBS Benoordenhout taart. (ter beschikking gesteld door Taarten&Geschenken)

Let op!: Er kunnen slechts 22 ouder/kind paren meedoen in de wedstrijd. Wilt u dat de groep van uw kind deze prachtige taart wint, geef u dan op als een van de 22 ouder/kind paren door vermelding van: de groep waar uw kind in zit + de naam van uw kind + uw eigen naam

22 parents and children who together distribute 11,000 flyers. This is a unique phenomenon of which we can be proud of. The leaflets should be delivered during the week of May 18th. You will receive a confirmation well in advance, as well as the street mapping and flyers. The effort will take about 1 to 1.5 hours. The group that allows for the delivery of most flyers, wins the first original – to be composed by the children – handmade OBS Benoordenhout cake. (provided by Taarten&Geschenken)

Note!: There can only be 22 parent/child pairs participating in the contest. Would you like the group of your child to win this beautiful cake, then please sign up by stating: the group of your child + the name of your child + your own name

Namens de school en alle leerlingen: enorm bedankt!
On behalf of the school and all students: a big thank you!

Berend Plant