Beste ouders,

We hebben erg veel zin om te beginnen en kijken ernaar uit jullie maandag weer te zien. Even wat huishoudelijke mededelingen voor een goede start.

Luizen controle: we willen jullie vragen om dit weekend jullie kinderen te controleren ! op hoofdluis en indien nodig te behandelen. Graag dan ook aan de betreffende groepsleerkracht doorgeven. Dan kunnen we het schooljaar luizenvrij beginnen.

Fietsen: Omdat het erg vol wordt op het schoolplein moeten we i.v.m. de veiligheid de parkeerregels voor de fietsen wat aanscherpen. kinderen van groep 1 t/m 4 kunnen hun fiets bij de nietjes op het schoolplein parkeren. Hier moeten ook de stepjes worden neergezet. De kinderen van groep 5 t/m 8 moeten hun fiets buiten het schoolplein bij de nietjes naast het hek neerzetten. We willen iedereen vragen die op loopafstand van de school woont zoveel mogelijk lopend naar school te komen i.p.v. met de fiets.

Gym: de gymlessen starten deze week ook weer. Op dinsdag in de gymzaal van de Oranje Nassauschool (groep 4 start daar) en op vrijdag in de Paschalis (groep 3 start daar). Juf Jacqueline zal nog een bericht sturen met de gym afspraken. groep 5 heeft op dinsdagmiddag weer zwemles, maar dat start pas volgende week.

Materialen: Alle leerlingen krijgen 1x een pen en koptelefoon van school, als ze deze kwijt zijn dan kunnen ze voor 3 euro een nieuwe kopen.

Informatieavond: Op dinsdag 10 september is er een informatie avond voor alle ouders. Deze avond is voor groep 1 t/m 4 om 19.00 uur en voor groep 5 t/m 8 om 20.00 uur. Zet alvast in je agenda!

Belangrijke data:

maandag 2 september: start 8.30 uur

donderdag 5 september: 19.00 medezeggenschapsraad

dinsdag 10 september: informatie avond voor alle ouders: groep 1-4 19.00 uur, groep 5-8 20.00 uur

maandag 16 september: studiedag: alle leerlingen vrij.

dinsdag 17 september: Prinsjesdag: alle leerlingen vrij

23 september: schoolfotograaf