nieuwsbrief 3
In deze nieuwsbrief: personeelsinformatie, Kinderboekenweek, internationale week

PERSONEELSINFORMATIE

Graag wil ik jullie op de hoogte brengen van personele wisselingen. Pauline Eleveld gaat naar Leeuwarden verhuizen en heeft daarom ontslag genomen. Zij zal per 1 november niet meer bij ons werkzaam zijn. Uiteraard betreuren we haar vertrek, maar we wensen haar ook veel plezier in Friesland. We hebben de ouders van de betreffende groepen al geïnformeerd over de wijzigingen en zijn blij dat we dit intern hebben kunnen oplossen. Dit mede dankzij een aantal flexibele collega’s. Donderdag 31 oktober is juf Paulines laatste werkdag, wij vinden het gezellig als jullie haar om 15.00 uur even gedag komen zeggen.

KINDERBOEKENWEEK EN INTERNATIONALE WEEK

Op woensdag 2 oktober openen we om 8.30 uur de Kinderboekenweek op een feestelijke manier op het schoolplein. Eerst zal juf Michèle wat informatie geven over de Kinderboekenweek. Op het plein wordt een baan uitgezet waar de kinderen hun eigen versierde voertuig (step, skelter, fiets, ….) mogen showen (Doelgroep groep 1 t/m 4). We sluiten de opening af met het bijbehorende liedje van Kinderen voor Kinderen.

Omdat de Kinderboekenweek bijna samen valt met de Internationale week, combineren we deze twee. Iedere groep heeft een land gekozen in Europa en we gaan kijken of de kinderen genoeg bladzijden lezen om aan te komen bij het land van bestemming (doelgroep 4 t/m 8 )

Op woensdag 2 oktober Kinderboekenmarkt op het schoolplein van 12.00 tot 13.00 uur.

Op donderdag 4 oktober Kussentjes lezen. De kinderen mogen, eventueel met knuffel, kussentje of dekentje, zelf een plek zoeken om een boek te lezen.

Op vrijdag 5 oktober gaan de kinderen uit de bovenbouwgroepen voorlezen bij de onderbouw.
– Groep 5 en 6 lezen voor bij de kleutergroepen.
– Groep 7 en 8 lezen voor bij groep 3 en 4.

Maandag 7 oktober gaan we verder met de Internationale week.

· woensdag 2 oktober: Start Kinderboekenweek 8.30 uur

· woensdag 2 oktober: kinderboekenmarkt van 12.00-13.00 uur