Ons ideale schoolplein

Voor het Schoolplein14 hebben alle leerlingen van de school via individuele of klassikale interviews laten weten wat ze vonden van het oude schoolplein en wat ze graag zouden willen voor hun nieuwe schoolplein. Alle kinderen hebben hun mening gegeven, wat heeft geleid tot de meest fantastische input voor ons nieuwe Schoolplein14. We hebben het hele proces opgesomd en gepresenteerd aan de Johan Cruyff Foundation. Die zijn er zo enthousiast over, dat ze onze presentatie op de Schoolplein14 website hebben gezet als voorbeeld voor andere scholen. Zie onze presentatie:

Schoolplein14 presentatie OBS Benoordenhout

Heel veel leerlingen hebben ook mooie tekeningen gemaakt over hoe hun ideale schoolplein eruit ziet. Zie de galerij met hun tekeningen hieronder: